Second Hand är alltid en god idé!

Millimani

Vi har fått ett litet frö att vårda ömt. Ett frö med möjligheter som i sin tur kan ge möjligheter för någon annan. En process är igång, lets roll…!

Våra barn är de finaste vi har och vi vuxna vill göra allt för att de ska ha det bra. Vi hämtar, lämnar, köper och fixar. Vi gör vårt yttersta för att alla ska ha det så bra det går. Men vi behöver samtidigt värna om framtiden, vi behöver hushålla med jordens resurser särskilt med tanke på att våra barn ska ärva den av oss. Tänk att få kombinera allas välbefinnande med en hållbar medvetenhet! Ett barns klädesplagg har så mycket att ge när barnet växer vidare. Vi alla behöver ta vårt ansvar genom att bidra till en bättre miljö genom att handla hållbart.

Nu kommer vårt lilla frö Millimani in i bilden. Millimani växer fram i ett härligt hållbarhetskoncept där vi alla kan och vill hjälpas åt. En hand sträcks ut och en annan fångar upp; att ge vidare. 

Våra barn växer så det knakar och vips är kläder urvuxna. Ibland hinner kläder inte ens bäras en enda gång, nyss var byxorna bylsiga och nu är de för korta. Visst känns det igen?!

 millimani.se kan Ni klicka hem kläder och ting åt era barn med gott samvete. Barnkläderna är noga kollade; bara rent och helt. Kläderna på vår hemsida är en gång inköpta av alla Er föräldrar så varför ska de inte tillbaka till Er? Vi tar emot Era kläder och säljer dem igen åt Er.

 

Så, vad säger ni? Låt oss sluta den hållbara cirkeln! Låt oss ta hand om vår planet tillsammans med ett gott samvete och samtidigt kunna fortsätta klicka hem kläder åt våra sötnosar! Second hand är alltid en god idé!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända