Om oss

Historien om Millimani.

Tänk så många fina klädesplagg det finns där ute som barnen växer ur och som kan bäras av något annat barn och därmed leva vidare. Genom Millimani vill vi ge möjligheten att handla hållbart och med kvalité - på samma gång.

Vi som är grundare av Millimani heter Ellinor och Jenny. Vi sökte efter något att göra som kändes långsiktigt. Det resulterade i ett företag som kan växa över tid och som kan glädja andra på vägen. Vi har en liten förkärlek till e-handel eftersom det är så smidigt idag att handla på nätet. Några klick bort och man kan fynda riktigt fina plagg. Vi hoppas du kommer hitta många bra fynd i vår onlinebutik. Vi driver även en befintlig butik på Ekerö där vi har mycket större utbud än det ni ser på webbshoppen så välkommen till Bryggavägen 109a, Ekerö. 

Idén med att sälja second hand kläder med god kvalité till bästa pris kändes mer och mer som en självklarhet i takt med att idén började formas.

Vi förstår att man ibland behöver köpa fabriksnytt men det handlar om en förändring i beteendet och om kunskap. Klädbranschen har en enorm utmaning att bli mer hållbar. En stor del av de kläder som slängs är hela och rena. Vi vill vara ett initiativ som uppmuntrar till att ett plagg kan användas av flera personer innan det återvinns. Genom att ta steget att köpa second hand har man kommit en bit på vägen till en hållbarare klädlivsstil och minskad klimatpåverkan.

Millimani säljer det mesta inom barn- och ungdomsartiklar. Du som kund ska alltid känna dig trygg med att vi kollar och granskar alla kläder innan de läggs ut till försäljning. Inga plagg ska kännas gamla eller urtvättade. 

Omdömen: Millimani strävar alltid efter att få nöjda kunder så därför är vi väldigt tacksamma om man vill skriva ett omdöme på Google eller ge feedback till oss på mail. Man kan även ge oss betyg på Facebook. Vi blir otroligt glada när ni delar era nyinköpta second hand kläder och taggar in oss på Instagram @millimani_store

Det finns inget bättre än när ni blir nöjda och vill dela med er. <3