Allmänna köpvillkor

Millimani AB, organisations nr. 559300-1208 driver webbplatsen millimani.se. 

Dessa allmänna villkor finns listade nedan:

  • Betalningsvillkor
  • Köpvillkor
  • Ångerrätt
  • Returer
  • O-utlösta paket
  • Fraktpriser
  • Leverans
  • GDPR.

 

1.1 Genom att handla godkänner du Millimani’s allmänna villkor, cookiepolicy, integritetspolicy och övriga villkor presenterade på webbplatsen. 

1.2 För att kunna beställa på webbplatsen måste kunden fyllt 18 år. Det är alltså föräldrars ansvar att ta beslut och vara avtalsparter i köp.

1.3 Millimani reserverar sig för slutförsäljning. Detta gäller också eventuella bild- och skrivfel i vår e-handelsbutik såsom fel i produktbeskrivningar 

1.4 Webbplatsen millimani.se ägs av Millimani AB. Allt innehåll såsom bilder ägs av Millimani eller samarbetspartners eller licensgivare. All kopiering från webbplatsen behöver därför vårt skriftliga godkännande. 

1.5 Millimani önskar att sina kunder har ett användarkonto och handlar med detta. Vi tillhandahåller en tydlig information om behandling av personuppgifter i vår integritetspolicy. 

1.6 Kunden är ansvarig för att inte lämna ut sina inloggningsuppgifter till annan person. Om detta sker har Millimani rätt att avsluta användarkontot.

1.7 Inga priser inkluderar fraktavgifter, de anges alltid separat. Vi skickar våra kläder med DHL och PostNord. Vi tar inte ansvar för leverantörens slarv eller misstag men hjälper gärna till att lösa logistikproblem om möjligt.


Betalningsvillkor 

1.1 Vi tar enbart betalt i svenska kronor. 

1.2 Millimani förbehåller sig rätten att neka en affär om t ex felaktiga personuppgifter angivits eller om betalningsanmärkningar finns.

1.3 Betalningsalternativ vid utcheckning är bankkort och Swish.


Köpvillkor

1.1 Dessa köpvillkor gäller endast när Du som konsument gör en beställning i vår E-shop, millimani.se . Avtal ingås då mellan konsument och Millimani AB med org nummer 559300-1208. Bindande avtal gäller först när Millimani har bekräftat Din beställning i en orderbekräftelse som skickas till Dig via e-post.


1.2 Millimani strävar efter att alla uppgifter på hemsidan är korrekta och sanningsenliga. Vi reserverar oss för eventuella skriv- och bildfel samt felaktigt angivna prisuppgifter. Om felaktig information skulle ha angivits på hemsidan kommer Millimani meddela Er om detta och invänta med ett godkännande från Er innan orderläggning och skulle Du inte godkänna ändringen har Du rätt att återkalla Din beställning. 


Ångerrätt

1.1 Vi gör vårt bästa med vår bedömning och dokumentation av plaggets skick och pris. Vissa färger kan se annorlunda ut i verkligheten, De flesta plaggen är använda och synliga spår kan finnas. Det brukar vi notera men friskriver oss då missar kan ske. Känner Du Dig missnöjd med varan kan Du utnyttja ångerrätten genom Distansavtalslagen. Den gäller i 14 dagar från den dagen Du tagit emot varan. Du har rätt att undersöka varan men för att kunna returnera den måste den vara i oförändrad skick. Du får inte använda varan eller skada den.  

Returer

1.1 Vid en retur måste du maila oss först och uppge varför ni vill göra en retur. Info@millimani.se

1.2 Från det att ni har mottagit produkten/produkterna måste ni skicka tillbaka dem inom 14 dagar, du som kund står för returfrakten. Du ansvarar för varans skick efter det att du tog emot den. Därför ber vi dig att emballera varan väl då du även ansvarar för varan tills den kommit tillbaka till oss. Vi ansvarar ej för produkten om den kommer bort vid returen, det får man vända sig till fraktbolaget för. När vi tar emot varan och den blivit kontrollerad att den är oskadd kommer en återbetalning ske snarast inom 30 dagar.  

1.3 Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Vår returadress:

Millimani AB
Fredrikstrandsvägen 59C 
178 31 Ekerö

Outlösta paket

1.1 Paketet som ligger ute hos ombudet och ej hämtas upp kommer skickas tillbaka till oss. Du kommer bli debiteras på en avgift på 150 SEK pgr av att vi måste hantera din beställning. Ett paket som kommer tillbaka på det sättet räknas inte som retur.


Fraktpriser

1.1 Frakten beräknas i kassan beroende på paketets totala vikt. 

Postnord varubrev
50 g - 2 kg
Prisspann 29 kr - 75 kr

DHL Service Point
2.1 kg - 5 kg
Prisspann 89 - 99 kr

Vi skickar våra kläder med PostNord och DHL. Vi har valt att räkna ut din totala vikt för att du som kund ska få ett exakt fraktpris så det varken blir mer eller mindre i frakt än vad du egentligen ska betala.


Leverans

1.1 Lokal upphämtning från vår lagershop är gratis, kontakta oss så bestämmer vi en tid för upphämtning. Paketen kommer att komma i din brevlåda alt till närmaste ombud. Vi tar inte ansvar för leverantörens slarv eller misstag men hjälper gärna till att lösa logistikproblem om möjligt.


1.2 När Du handlar på millimani.se förbinder Du Dig att hålla koll på din mail-inkorg då vår kommunikation rörande din order sker via mail. Maila oss gärna Era frågor till info@millimani.se 

1.3 Som internetkund hos Millimani behöver Du vara myndig eller ha förmyndares samtycke. Du ska även ha godkänt våra villkor innan köp.


GDPR / Personuppgifter 

Millimani följer alla tillämpliga regler enligt personuppgiftslagen och dataskydd för att du som kund ska känna dig bekväm med att lämna dina uppgifter till oss.

Ditt samtycke

Vissa av våra personuppgifter behandlas med stöd av samtycke. När du anmäler dig till nyhetsbrev samt anmäler din e-postadress godkänner du vår behandling av personuppgifter. Genom att du skapar ett konto hos oss ger du även där samtycke av personuppgifter. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till en tredje part.